Iulia Scântei, președinta Comisiei Juridice din Senat, nume nou luat în calcul pentru Ministerul Justiției. Surse G4Media

Data:

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, a convocat-o pentru orele 14.00 la o discuție pe Iulia Scântei, președintele Comisiei Juridice din Senat, au declarat pentru G4Media.ro surse guvernamentale. Potrivit acestora, PNL o susține pe Scântei pentru funcția de ministru al justiției.

G4Media.ro a scris, joi, că fostul ministru al Justiției în guvernul Orban, Cătălin Predoiu este favorit pentru a prelua din nou portofoliul de la Justiție.

Citiți articolul integral pe G4Media

Citiți și

BREAKING Liberalii au votat în unanimitate pentru Nicolae Ciucă premier – soluția lui Klaus Iohannis – și guvern minoritar cu UDMR. Cale deschisă pentru colaborare parlamentară cu PSD

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...

Migrația românilor, între speranță și dezamăgire | PUTEREA A CINCEA

Migrația românilor, între speranță și dezamăgire. Acesta este fenomenul...