duminică, 26 septembrie 2021
AcasăLa ziPoliticăIulian Dumitrescu, unul dintre cei mai influenți liberali nehotărâți, merge în tabăra...

Iulian Dumitrescu, unul dintre cei mai influenți liberali nehotărâți, merge în tabăra Cîțu

Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova și unul dintre cei mai importanți liberali nehotărâți, a anunțat joi seară că îl va susține pe Florin Cîțu la Congresul din 25 septembrie.

Dumitrescu a mai precizat că va candida pentru o funcție de prim-vicepreședinte al partidului la alegerile care vor urma. Președintele CJ Prahova este un liberal cu greutate și unul dintre cei mai influenți din partid. Dumitrescu a fost rezervat în mesajul transmis, subliniind sec că el crede în ”nevoia reformării și modernizării PNL”.

Jurnalistul Dan Tăpălagă a explicat lupta acerbă dintre premierul în funcție și președintele actual al partidului și a arătat de ce lui Florin Cîțu îi este greu să îi convingă pe liberali că este mai bun decât Ludovic Orban.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE