luni, 24 ianuarie 2022
AcasăLa ziJandarmeria concluzionază că George Simion și simpatizanții AUR care au intrat cu...

Jandarmeria concluzionază că George Simion și simpatizanții AUR care au intrat cu forța în Primăria Timișoara au „tulburat liniștea, prin scandări și zgomote puternice”

Potrivit publicației Revista 22, Jandarmeria Timișoara a comunicat că poliția locală a permis accesul în Primărie celor „aproximativ 20 de membri AUR” care pretindeau că vor să se înscrie în audiență.

Totodată, jandarmeria subliniază că aceștia ar fi „tulburat liniștea, prin scandări și zgomote puternice”. Jandarmeria spune că persoanele au fost identificate și vor fi sancționate pentru lipsa măștii și tulburarea liniștii publice.

Poliţiştii locali aflaţi la intrarea în primărie n-au avut nicio reacţie, deşi se ştia de intenţia celor de la AUR să vină la primărie, scrie presa locală, care mai arată că poliția și jandarmeria din Timișoara nu a intervenit pentru a opri intrarea în forță a celor din AUR.

Articolul integral, în Revista 22!

Sursa foto: Captura video Facebook George Simion

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE