Jandarmeria concluzionază că George Simion și simpatizanții AUR care au intrat cu forța în Primăria Timișoara au „tulburat liniștea, prin scandări și zgomote puternice”

Data:

Potrivit publicației Revista 22, Jandarmeria Timișoara a comunicat că poliția locală a permis accesul în Primărie celor „aproximativ 20 de membri AUR” care pretindeau că vor să se înscrie în audiență.

Totodată, jandarmeria subliniază că aceștia ar fi „tulburat liniștea, prin scandări și zgomote puternice”. Jandarmeria spune că persoanele au fost identificate și vor fi sancționate pentru lipsa măștii și tulburarea liniștii publice.

Poliţiştii locali aflaţi la intrarea în primărie n-au avut nicio reacţie, deşi se ştia de intenţia celor de la AUR să vină la primărie, scrie presa locală, care mai arată că poliția și jandarmeria din Timișoara nu a intervenit pentru a opri intrarea în forță a celor din AUR.

Articolul integral, în Revista 22!

Sursa foto: Captura video Facebook George Simion

spot_imgspot_img
Revista 22
Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Instanța a respins contestația împotriva candidaturii lui Piedone la Primăria Capitalei

Contestația împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria...

Cum va fi vremea de Paște. În unele zone din țară se așteaptă ninsori

Cum va fi vremea de Paște. Temperaturile urmează să...

Statul român este dator cu milioane de euro către producătorii de filme din străinătate

Statul român este dator cu milioane de euro către...