Jeep-ul pentru care Oprișan stabilise consum nelimitat de combustibil – scos la licitație

Data:

Consiliul Județean Vrancea organizează licitație publică deschisă privind vânzarea la licitație publică deschisă cu strigare a autoturismului marca Toyota, tip Land Cruiser, an fabricație 2012, aparținând domeniului privat al U.A.T Județul Vrancea și aflat în dotarea parcului auto al Consiliului Județean Vrancea. Autoturismul este în stare de funcționare și poate fi vizualizat în parcarea Consiliului Județean Vrancea, Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, Focșani, Vrancea.

Maşina este în proprietatea Consiliului Judeţean Vrancea, instituţie care şi-a achiziţionat de curând un autoturism hibrid cu un consum de carburant mult redus.

Aşa cum a anunţat încă din urmă cu un an, preşedintele liberal al Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma, autoturismul marca Toyota, tip Land Cruiser, fabricat în 2012, va fi scos la licitaţie cu strigare.  Maşina a fost cumpărată în urmă cu zece ani de către fostul preşedinte al CJ, Marian Oprişan, pentru suma de 80.000 de euro.

Actualul şef al CJ spune că maşina consuma foarte mult, în ultimul an fiind trasă mai mult pe dreapta. Licitaţia va avea loc pe 31 ianuarie, iar preţul minim de pornire a licitaţiei deschise cu strigare pentru autoturismul supus licitaţiei este de 133.705 lei, aproximativ 26.000 de euro, fără TVA. De curând, Consiliului Judeţean Vrancea a achiziţionat un autoturism Toyota RAV 4 Hybrid, care a costat aproximativ 35.000 de euro. De la bugetul judeţului s-au plătit pentru maşina hibrid 161.000 de lei, iar Administraţia Fondului pentru Mediu a oferit un sprijin de 12.000 de lei, titrează VRANCEA24.

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Hărțuirea jurnaliștilor români, criticată de Departamentul de Stat al SUA. Cazul Boroș-PRESShub

Hărțuirea jurnaliștilor români este criticată de către Departamentul de...

Percheziții DNA la Primăria Gropeni. Este vizat liberalul Stan Malinche, primarul comunei | De Brăila

DNA Galați efectuează, joi dimineață, mai multe percheziții în...

Noi norme pentru combaterea spălării banilor adoptate de Parlamentul European

Parlamentul European a adoptat un pachet de legi care...

Trafic restricționat pe Autostrada A2 București – Constanța. Restricții și pe A1 Deva – Nădlac

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că...