marți, 24 mai 2022
AcasăLa ziActualitateJeep-ul pentru care Oprișan stabilise consum nelimitat de combustibil - scos la...

Jeep-ul pentru care Oprișan stabilise consum nelimitat de combustibil – scos la licitație

Consiliul Județean Vrancea organizează licitație publică deschisă privind vânzarea la licitație publică deschisă cu strigare a autoturismului marca Toyota, tip Land Cruiser, an fabricație 2012, aparținând domeniului privat al U.A.T Județul Vrancea și aflat în dotarea parcului auto al Consiliului Județean Vrancea. Autoturismul este în stare de funcționare și poate fi vizualizat în parcarea Consiliului Județean Vrancea, Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, Focșani, Vrancea.

Maşina este în proprietatea Consiliului Judeţean Vrancea, instituţie care şi-a achiziţionat de curând un autoturism hibrid cu un consum de carburant mult redus.

Aşa cum a anunţat încă din urmă cu un an, preşedintele liberal al Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma, autoturismul marca Toyota, tip Land Cruiser, fabricat în 2012, va fi scos la licitaţie cu strigare.  Maşina a fost cumpărată în urmă cu zece ani de către fostul preşedinte al CJ, Marian Oprişan, pentru suma de 80.000 de euro.

Actualul şef al CJ spune că maşina consuma foarte mult, în ultimul an fiind trasă mai mult pe dreapta. Licitaţia va avea loc pe 31 ianuarie, iar preţul minim de pornire a licitaţiei deschise cu strigare pentru autoturismul supus licitaţiei este de 133.705 lei, aproximativ 26.000 de euro, fără TVA. De curând, Consiliului Judeţean Vrancea a achiziţionat un autoturism Toyota RAV 4 Hybrid, care a costat aproximativ 35.000 de euro. De la bugetul judeţului s-au plătit pentru maşina hibrid 161.000 de lei, iar Administraţia Fondului pentru Mediu a oferit un sprijin de 12.000 de lei, titrează VRANCEA24.

Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE