sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăRecomandateJenant: ANFP a somat Primăria Iași să o îndepărteze din funcție pe...

Jenant: ANFP a somat Primăria Iași să o îndepărteze din funcție pe șefa PUZ-urilor pentru că nu are studiile necesare

Potrivit publicației REPORTER DE IAȘI, primarul Mihai Chirica a pus un inginer horticol în funcția de șef Serviciu Autorizare Construcții, a doua funcție ca importanță din Direcția Arhitectură și Urbanism.

Petronela Lupu are studii de peisagism, a venit la Primărie prin transfer de la Schitu Duca, a schimbat mai multe funcții și a ajuns acum nr. 1 în cea mai mare afacere din Iași: PUZ-urile.

Agenția Națională a Funcționarului Public a somat Primăria să o îndepărteze din funcție pentru că nu are studiile necesare: arhitectură sau urbanism.
Mihai Chirica tocmai îi făcuse salariul de 11.000 de lei brut, plus bonuri de masă. Formal, edilul a declasat-o din funcția de Șef Serviciu, dar i-a menținut atribuțiile
Formal, Lupu a fost eliberată din funcție, dar surse din direcția respectivă au declarat pentru REPORTER DE IAȘI că tot ea îndeplinește sarcinile.
Petronela Mihaela Lupu mai fusese instalată șefă a aceluiași serviciu, pe perioadă determinată, în februarie 2021.
Articolul integral, în ReporterIS!

Citește și: Medic: „Adevărata libertate este atunci când te trezești și nu ești conectat la niciun aparat” (presshub.ro)

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE