Jill Biden și Carmen Iohannis, întâlnire cu mame și copii refugiați din Ucraina

Data:

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, a fost întâmpinată, sâmbătă, de președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis. În timp ce Jill Biden a primit un buchet de bujori albi, Carmen Iohannis a primit un buchet vizibil mai mare și colorat.

Carmen Iohannis și Jill Biden, ambele profesoare, au avut un prim contact foarte călduros, Carmen Iohannis luând-o în brațe pe soția președintelui american Joe Biden. Ambele purtau rochii cu aparente modele florale și, pe parcursul întâlnirii, Jill Biden a ținut-o de mână deseori pe soția lui Klaus Iohannis.

De-a lungul zilei, ambele au afișat zâmbete largi și impresia că se simt bine împreună, în timp ce soția președintelui SUA a afișat, de asemenea, și o atitudine foarte empatică și jovială față de cei cu care intra în contact.

Cele două soții de președinți au vizitat o şcoală din Capitală, unde au discutat cu copii ucraineni şi români.

Întâlnirea dintre cele două și mamele din Ucraina a fost emoționantă. Femeile povesteau dramele și traumele trăite în timpul războiului și al fugii lor din țară, timp în care Jill Biden afișa o privire de compătimire, privindu-le tot timpul în ochi pe femeile ucrainene.

În clasa unde au avut loc discuțiile cu mamele, Carmen Iohannis a ocupat scaunul central, iar Jill Biden a stat foarte aproape de una din femeile din Ucraina. Fotoreportajul complet poate fi vizionat pe G4 MEDIA.RO.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași | Ziarul de Iași

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași, proiect...

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...