Jill Biden, vizită neanunțată în Ucraina. Prima Doamnă a SUA s-a întâlnit cu Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean

Data:

Jill Biden, prima doamnă a SUA, a fost duminică în Ucraina, unde s-a întâlnit cu Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean, transmite CNN, potrivit G4Media.ro.

Vizita a avut loc în Uzhhorod, un orășel din sud-vestul îndepărtat al țării.

Jill Biden a trecut granița la 14:41 (ora Slovaciei, unde se afla într-o vizită oficială care a urmat celei din România). Vizita a fost neanunțată, anunță Casa Albă, care confirmă informația printr-un comunicat de presă transmis duminică.

Citește și: FOTO | VIDEO Prima Doamnă a SUA, către mamele ucrainene cu care s-a întâlnit la Bucureşti: „Sunteți incredibil de puternice și este uimitor că românii vă primesc în casele și în inimile lor”

spot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

1 COMENTARIU

  1. Suntem cotropititi de emotie! Exact ca prima doamna a Romaniei, mama eroina , impuscata pentru niste principii care nu s-au s-au schimbat de vrep 3000 de ani! Azi, in Quebec , canadienii de limba franceza sarbatoresc ziua mamei! Americanii si alti jurnalisti occidentali occidentali vorbesc despre ziua victoriei impotriva nazismului! Istoria veche ne spunea ca maine , 9 mai , nemtii fascisti au capitulat! A naibii istorie se schimba! Mama Omida care ne ghineste trecutul , prezentul si viitorul e intruchipata in acesta modest articol! Bravo ma, copii! Evoluati! Si cum ramne cu asasinatul politic? Ce cauata tusa Biden prin Slovacia, Romania si Ucraina! Pizmasii zic ,,ca cauta ” Codoiul Elenei Ceausescu! Am zis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Afaceri cu bani publici. CJ Neamț și firma fraților Ciocan, aproape de o înțelegere de un sfert de miliard de lei

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Econeamț Piatra-Neamț, Consiliul Județean Neamț,...

VIDEO Secretarul general al NATO, la București: Nu-l putem lăsa pe Putin să câștige

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit luni, la Palatul Cotroceni,...

Biserica fortificată din Vermeș – Bistrița Năsăud, în pericol de a se dărâma

O nouă bucată din acoperișul Bisericii Reformate din satul...