duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăÎn lumeJoe Biden şi Xi Jinping au discutat la telefon despre gestionarea competiţiei...

Joe Biden şi Xi Jinping au discutat la telefon despre gestionarea competiţiei dintre SUA şi China şi evitarea unui conflict

Preşedintele american Joe Biden a discutat la telefon cu omologul chinez, Xi Jinping, timp de 90 de minute, joi, a declarat un oficial american citat de Reuters, transmite News.ro fiind citat la randul său de către G4Media.

Cei doi lideri au vorbit despre nevoia de a evita ca întrecerea dintre cele mai mari economii ale lumii să ajungă la conflict.

Relaţiile dintre Washington şi Beijing au ajuns la cel mai scăzut nivel în ultimele decenii şi convorbirea de joi a lor a fost a doua de când Biden a preluat funcţia, în ianuarie.

(…)

Citește în continuare pe News.ro.

SursăNews.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE