A condus de 2 ori cu permisul suspendat, o dată băut și fugind de polițiști. Judecător: „A condus în ore mai puțin aglomerate!”

Data:

Un brăilean trimis în judecată pentru săvârșirea a nu mai puțin de trei infracțiuni la regimul rutier a fost condamnat la plata unei amenzi penale în valoare de 1.350 de lei.

Într-un interval de șase luni, în zile diferite, individul, în vârstă de 26 de ani, s-a urcat de două ori la volan, deși avea permisul suspendat, circulând pe străzile din municipiul Brăila.

Mai mult decât atât, o dată se afla și sub influența băuturilor alcoolice. Atunci, a încercat să fugă de polițiști, fiind găsit lângă autoturism, iar la volan trecând prietena sa.

Citește și: Lukoil, despre căderea de la fereastră a unuia din șefii companiei: A murit în urma unei boli grave

Sentința, care nu este definitivă, a fost pronunțată de Judecătoria Brăila, iar motivarea a intrat în posesia Libertatea.

Potrivit documentului, magistratul a decis să aplice pedeapsa amenzii penale pentru fiecare dintre cele trei infracțiuni având în vedere „orele mai puţin aglomerate la care au fost săvârşite faptele”.

Continuarea în DeBrăila.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.
2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce gafă uriașă a făcut Ciolacu în vizita sa în Qatar? |Aktual24

Ce gafă uriașă a făcut Ciolacu în vizita sa...

Poliția de Frontieră a primit două drone pentru combaterea traficului de țigări | Ordinea.ro

Poliția de Frontieră a primit două drone pentru combaterea...

Un document secret al rușilor a ajuns pe mâna occidentalilor. Ce scrie în el? | Aktual24

Un document secret al rușilor a ajuns pe mâna...

Transplantul hepatic se va putea face și la Cluj | Monitorul de Cluj

Transplantul hepatic se va putea face și la Cluj,...