Klaus Iohannis, mesaj pentru David Popovici: „Ai scris o nouă pagină în istoria sportului românesc”

Data:

Președintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe înotătorul David Popovici, după ce, luni seara, sportivul român a devenit campion mondial, cucerind medalia de aur în proba de 200 m liber.

„Felicitări, David Popovici, pentru performanța extraordinară obținută la Campionatul Mondial de natație! Prin ambiția, talentul și perseverența dovedite, ai oferit astăzi multe emoții și bucurii tuturor românilor și ai scris o nouă pagină în istoria sportului românesc. Suntem mândri de tine!”, i-a transmis președintele Klaus Iohannis.

Cursa de AUR a lui David Popovici

La doar 17 ani, sportivul pregătit de Adrian Rădulescu a înotat fantastic și a acoperit cele patru lungimi de bazin, din Duna Arena, cu timpul de 1:43.21 min (nou record mondial de juniori), depășindu-i pe Sunwoo Hwang (Coreea de Sud) – 1:44.47 și Tom Deam (Marea Britanie) – 1:44.98.

Cursa de AUR a lui David Popovici poate fi urmărită în link-ul de mai jos:https://www.facebook.com/frnpm/videos/511799534056560

Festivitatea de premiere de la Duna Arena poate fi urmărită în link-ul de mai jos:https://www.facebook.com/frnpm/videos/1194671531325017

„David Popovici vă mulțumește pentru toate mesajele și vă așteaptă să fiți în continuare alături de el la Campionatul Mondial de la Budapesta!”, scrie pe pagina de Facebok a FRNPM.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related