Lansare Digital News Report, ediția a 11-a. O discuție sinceră cu jurnaliști de top din România despre relația loc cu publicul

Data:

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC) a Universității din București organizează miercuri, 15 iunie, într-un eveniment sprijinit de PressHub, o lansare hibrid a Digital News Report 2022. Este a unsprezecea ediție a celebrului studiu Digital News Report și a șasea ediție care cuprinde date despre piața de media din România.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 10.00, față în față, sub forma unei conferințe de presă, la Palatul Facultății de Drept a Universității din București, Sala Arh. Petre Antonescu, și online, live pe Facebook.

FJSC este, pentru al șaselea an consecutiv, partenerul Institutului Reuters pentru Studierea Jurnalismului de la Universitatea din Oxford, în cel mai mare studiu din lume, multianual, despre consumul de informație și opinie al audiențelor digitale (atât pentru media tradiționale, cât și pentru online).

“Anul acesta, vrem să vorbim despre redacțiile de bună credință, care lucrează zi de zi pentru a ne informa, indiferent de obstacolele acestor ani. De aceea, am invitat la o discuție sinceră despre relația dintre presă și publicul ei șase jurnaliști din redacții care apar în mod constant în topurile DNR: Cosmin Savu (ProTV), Ionela Gavriliu (Antena 1), Florin Negruțiu (Digi 24), Clarice Dinu (HotNews), Ramona Avramescu (TVR) și Dan Vasiliu (Radio România)”, au transmis organizatorii evenimentului.

Rezultatele acestei ediții a Digital News Report vor fi prezentate de prof. univ. dr. Raluca Radu (coordonatorul echipei DNR pentru România) și de lector univ. dr. Antonia Matei, într-o discuție moderată de lector univ. dr. Emilia Șercan.

Citește și: Peter Gill, expert în servicii secrete: Proiectele de lege măresc semnificativ puterile SRI asupra societății

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. […] Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC) a Universității din București organizează miercuri, 15 iunie, într-un eveniment sprijinit de PressHub, o lansare hibrid a Digital News Report 2022. Este a unsprezecea ediție a celebrului studiu Digital News Report și a șasea ediție care cuprinde date despre piața de media din România. Evenimentul va avea loc începând cu ora 10.00, față în față, sub forma unei conferințe de presă, la Palatul Facultății de Drept a Universității din București, Sala Arh. Petre Antonescu, și online, live pe Facebook. “Anul acesta, vrem să vorbim despre redacțiile de bună credință, care lucrează zi de zi pentru a ne informa, indiferent de obstacolele acestor ani. De aceea, am invitat la o discuție sinceră despre relația dintre presă și publicul ei șase jurnaliști din redacții care apar în mod constant în topurile DNR: Cosmin Savu (ProTV), Ionela Gavriliu (Antena 1), Florin Negruțiu (Digi 24), Clarice Dinu (HotNews), Ramona Avramescu (TVR) și Dan Vasiliu (Radio România)”, au transmis organizatorii evenimentului. Detalii pe PressHUB. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Viceprimarul USR al Braşovului trimis în judecată: Sunt nevinovată, dar nu mai candidez

Viceprimarul USR al Braşovului trimis în judecată. Flavia Boghiu...

Judecătorii au respins candidatura primarului localității din care face parte satul Viscri

Judecătorii au respins candidatura primarului localității din care face...

Iulian Dumitrescu candidează pentru un nou mandat, deși este acuzat de luare de mită

Iulian Dumitrescu candidează pentru un nou mandat de preşedinte...

Parlamentul European aprobă primele norme ale UE privind combaterea violenței împotriva femeilor

Primele norme ale UE privind combaterea violenței împotriva femeilor...