Laura Vicol i-a convocat urgent pe deputații juriști să-și dea acordul pe legea prin care statul român renunță gratis la 46 de hectare de la Romexpo

Data:

Trei evenimente majore de astăzi conturează imaginea unui stat mafiotizat, care face afaceri cu borfașii și îi strivește pe micii antreprenori, potrivit G4Media. E ziua în care premierul Nicolae Ciucă a stat la masă cu condamnați penal pentru evaziune sau corupție. Iar statul român face pasul decisiv prin care dă gratis cele mai scumpe terenuri din capitală pentru un tun imobiliar din care nu va câștiga nimic.

Laura Vicol, soția lui Vladimir Ciorbă și șefa Comisiei Juridice din Camera Deputaților, i-a convocat urgent pe deputații juriști să-și dea acordul pe legea prin care statul român renunță gratis la 46 de hectare de la complexul Romexpo și le dă Camerei de Comerț pentru o mega-afacere imobiliară cu Iulius Group.

În timp ce Laura Vicol desăvârșește în Parlament jefuirea proprietății statului de la Romexpo, soțul său, Vladimir Ciorbă, e alături de premier la dezbaterea organizată de trustul lui Dan Voiculescu. Și tot lângă premierul Ciucă e și Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț, marele beneficiar al afacerii cu terenurile din cea mai scumpă zonă a Capitalei, mai scrie g4media.ro.

Asistăm la o înfrățire fără perdea și fără rușine a statului român cu infractorii condamnați. Cum a fost posibil ca șeful guvernului, sobrul militar Nicolae Ciucă, să participe la șușaneaua cu penali organizată de trustul fondat de turnătorul ”Felix”, el însuși condamnat penal pentru corupție?

Articolul integral, pe g4media.ro!

Citește și: Curtea Constituțională analizează joi revocarea Ancăi Dragu din funcția de președinte al Senatului (presshub.ro)

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...