Leafă de 20.000 lei! Fost deputat PNL de Bihor, PDL și trecut la PSD, numit manager la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Ștei

Data:

Un fost deputat bihorean din legislatura 2008 – 2012, trecut la PDL în urmă cu nouă ani şi apoi la PSD în 2014, a fost numit de noul ministru al Sănătăţii, Alexandru Rafila, ca manager interimar al Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Ştei.

Nicolae Jolţa, căci despre el este vorba, a fost numit prin Ordinul 2.602 din 26 noiembrie al ministrului, cu începere din 1 decembrie, ca „manager interimar până la revocarea unilaterală din funcţie, dar nu mai mult de 3 luni”.

Potrivit documentului, salariul de bază al fostului deputat devenit manager interimar este de 13.908 lei, iar suma netă pe care o va încasa, cu sporuri consistente, se ridică la 20.000 lei pe lună.

Nicolae Jolţa, fiul liderului Comunităţii Penticostale din Bihor, Ilie Jolţa, a fost membru PNL pe durata mandatului de deputat, în ianuarie 2012 trecând la PDL, iar după doi ani la PSD Bihor.

„A venit în PSD odată cu ceilalţi parlamentari plecaţi de la PDL, Petru Filip (n.r. – fostul primar al Oradiei şi preşedinte al PDL Bihor) şi Liviu Laza Matiuţa (n.r. – şi el deputat PD între 2008 – 2012)„, a declarat BIHOREANULUI preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang.

Mang susține că numirea lui Jolţa nu ar avea, însă, nicio legătură cu apartenenţa sa la PSD. „Şi eu am aflat la o zi după numire. Din câte ştiu, a fost propunerea fostei managere a spitalului, căreia îi expira mandatul pe 1 decembrie”, susţine şeful PSD Bihor.

În vârstă de 43 ani, Nicolae Jolţa a absolvit în anul 2005 Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii Mihai Eminescu, privată, din Timişoara, titrează E-BIHOREANUL.

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om respectat, acum sunt omul negru”  |Digi24

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...