Legea sexului strămoșesc

Data:

Am ajuns să ne doară cuvântul gen și să ne dorim ca sexul să nu lipsească din cărțile noastre de identitate. Iubirea cucerește inimi politice care nu păreau a se întâlni vreodată. Două partide parlamentare iubesc același bărbat politic puternic și ajung să se vadă cât de mult seamănă pentru că iubirea pentru ”vânătorii de ghei” ce conduc state vecine și ura față de gay apropie intim. Dacă spunem sex în loc de gen, copiii noștri vor fi feriți de ”gheificare” și vom atinge năzuința supremă ca niciun copil să fie tentat de sentimentul de ”gheificare”. 


Descântecul legislativ dorit de heterosexualii perfecți are în mod interesant idei comune cu aberațiile corectitudinii politice cu care ei pretind că luptă. Dacă schimbi noțiunea de gen care este universală cu cea de sex, cuvânt moștenit de la daci alături de barză, varză, viezure, mânz, nu schimbi realitatea. Dacă cineva este obez sau gras și tu spui că reprezintă o alternativă pe orizontală a frumuseții pentru că Venus din Willendorf este un model feminin de dorit, nu schimbi faptul că persoana respectivă va avea probleme de sănătate dacă nu revine la o greutate apropiată de greutatea normală.

Dacă punem sex în buletin pentru a preveni ca pe viitor să ajungem să se dea o lege prin care persoana să își aleagă genul din buletin, nu schimbăm faptul că persoana respectivă consideră că are o altă orientare sexuală. Suntem însă departe de o astfel de situație pentru că deocamdată genul corespunde cu ce a constatat medicul la naștere și nu există vreun risc în viitorul apropiat ca părinții să aleagă un alt gen decât cel natural, mai ales că nou născutul nu decide dacă să fie ghei doar pentru că apare genul în actele de stare civilă. Noțiunea de sex oricum este de natură polisemantică, care are și semnificația actului sexual dintre doi adulți, pe când genul este o noțiune neutră și acceptată universal. 


Ca și cei îndrăgostiți de corectitudinea politică și cei care umblă cu creștinismul în piept au aceeași probleme că încearcă să ascundă realitatea prin mascarea ei cu noțiuni care să protejeze interlocutorul de idei ce ar putea să ne pângărească și să ne transforme în monștrii depravați care să trăiască doar pentru desfrâu și trăiri carnale ca în cărțile marchizului de Sade. Genul devine o noțiune laică diavolească pentru că te poate duce la gândul că genul poate fi ales, pe când sexul nu. Și dacă am fi în situația în care să nu fie posibilă schimbarea de sex, folosirea unui alt cuvânt pentru o realitate percepută de către noi toți tot nu folosește la altceva decât pentru a instaura o dictatură bazată pe ura de gay. 


”Gheii” sunt ușor de denigrat de către cei care au ajuns să creadă în noua religie politică. Ni se sugerează că ”gheii” prezentați ca ființe imunde și viclene ca israeliții din Germania Nazistă vor reuși să ne împiedice copii să se realizeze în viață ca familiști care să respecte porunca de a ne înmulți ca nație. Avem nevoie de ostași în oastea creștină pentru a ne lupta cu batalioanele de asalt de regine travestite conduse de Ru Paul, ce vor veni peste noi să ne lase fără familia tradițională și fără sufletul nostru creștin nemuritor.

Un băiat cu șanse reale să fie un tată model ca ”The Rock” va deveni o regină travestită doar pentru că a ajuns să se uite o clipă la emisiunea lui Ru Paul, moment din care a devenit dependent de machiaj, deși până atunci tăia în fiecare zi căruțe de lemne și visa să întemeieze o familie tradițională alături de iubita din liceu. Ștefan Bănică nu va mai cânta despre întâlnirea dintre ”El și Ea” din tramvai pentru că nu vom mai avea familii tradiționale. El și ea, înainte să se urce în tramvai, au aflat că există gay și au primit informații despre gay și, de aceea, în loc de o poveste de mai vom avea două povești de mai cu cupluri gay care nu erau gay, dar au cedat presiunii de a fi gay, deși el și ea se iubeau și erau atrași unul de celălalt.

Protecția de tip penitenciar exercitată de către stat va putea să ne protejeze copiii de pedofili, care nu pot fi decât gay, așa cum ne spune legea și referendumul promovat de către ”Apărătorul Galaxiei Ortodoxe de peste Tisa”. Familia tradițională este perfectă pentru că niciodată un bărbat mai în vârstă nu va viola fetițe din moment ce nu este gay. Realitatea ne arată că pedofilia nu are nici gen, nici sex, și că inocența copiilor se pierde pentru că pedofilii profită de refuzul statului de a informa copiii cu privire la pericolul reprezentat de adulții care vor să ne folosească copiii ca pe niște păpuși gonflabile.

Este mai bine să refuzăm să vedem pericolele pentru copiii noștri decât să încercăm să le prevenim. Este mai bine pentru imaginea noastră în societatea care percepe fetițele ca păcătoase pentru că tentează bărbații nevinovați să ne facem să nu vedem și să sperăm că norocul ne va feri copiii de heterosexualii agresivi pe care statul român îi protejează așa cum protejează statul chinez urșii panda. Agresiunea femeilor face și ea parte din lupta cu ”gheii” pentru că relația dintre un bărbat și o femeie nu poate avea fisuri și nu poate pune în pericol femei nevinovate.

Doar ”gheii” au probleme și ne pun copiii în pericol, nu și bărbații heterosexuali care sunt lăsați să joace filmul ”Ignat înghețat” prin tranșarea copiilor și femeilor, deși poliția află de prea multe ori cu mult timp înainte că va avea loc premiera. Liderul politic luptă o bătălie cu o minoritate vulnerabilă pe care noi nu ne-o doream, pentru că noi ne dorim doar o viață bună. Suntem manipulați să ne dorim să urâm pe cei diferiți de noi, chiar dacă ura nu este a noastră.

Așa cum bine sugera George Orwell în 1984, războiul permite menținerea unei stări de spirit necesare pentru păstrarea dictaturii, dictatură care repartizează resursele celor care o ajută să supraviețuiască, în timp ce noi ceilalți rămânem doar cu cele două minute de ură și cu iubirea fără de Fratele cel Mare care ne va proteja etern de gay.  

spot_imgspot_img
Mitica Stefanescu
Mitica Stefanescu
Mitică Ștefănescu crede în destinul nostru european, în democrație și în dreptate . El încearcă să înțeleagă lumea prin construcții logice de bun simț. Nu are pretenția de a fi deținătorul adevărului absolut și este conștient că este supus greșelii ca orice muritor de rând. Crede în ideile care ne unesc și care pot oferi copiilor noștri un viitor mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Tudorel Toader a pierdut funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Tudorel Toader a pierdut funcția de rector al Universității...

Cine este doctorul Cîrstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei

Cine este doctorul Cîrstoiu, candidatul pe care coaliția PSD-PNL...

România a pierdut procesul pe certificatele verzi. Datorează 42 milioane de euro plus dobânzi

România a pierdut procesul pe certificatele verzi, la Tribunalul...