Liberalii bihoreni NU îl susțin nici pe Orban, nici pe Cîțu! Fiecare delegat la Congres va vota cum „consideră de cuviință”

Data:

Curtat atât de președintele în funcție al partidului, Ludovic Orban, cât și de premierul Florin Cîțu, nerăbdător să-i ia locul, Ilie Bolojan își menține neutralitatea, atât a lui, cât și a organizației județene a PNL Bihor, iar aceasta a hotărât să nu se încoloneze în spatele niciunuia din cei doi candidați.

Astfel, membrii celei mai numeroase delegaţii judeţene la Congresul PNL vor vota „cum vor considera de cuviinţă”.

La liber

După o reuniune a Biroului Județean, liberalii bihoreni au decis prin vot să nu-l susțină pe niciunul dintre cei doi pretendenți la șefia partidului la Congresul programat în septembrie, din cauza „programelor” acestora, dar mai ales a modului în care aceștia și-au desfășurat campania internă, cu scandaluri și acuze reciproce.

Ședința Biroului Politic Județean al PNL Bihor a avut loc joi, însă decizia a fost anunțată abia sâmbătă dimineață printr-un comunicat remis presei locale. „Biroul Politic Județean al PNL Bihor, analizând modul în care s-a derulat campania pentru alegerile PNL care vor avea loc în 25 septembrie 2021, precum si candidaturile depuse, a hotărât să nu recomande delegaților PNL Bihor susținerea uneia sau alteia dintre candidaturi, lăsând la latitudinea acestora să voteze cum vor considera de cuviință”, se arată în comunicatul organizației județene.

Citește articolul integral în Bihoreanul

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...