sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăLa ziPoliticăLiberalii bihoreni NU îl susțin nici pe Orban, nici pe Cîțu! Fiecare...

Liberalii bihoreni NU îl susțin nici pe Orban, nici pe Cîțu! Fiecare delegat la Congres va vota cum „consideră de cuviință”

Curtat atât de președintele în funcție al partidului, Ludovic Orban, cât și de premierul Florin Cîțu, nerăbdător să-i ia locul, Ilie Bolojan își menține neutralitatea, atât a lui, cât și a organizației județene a PNL Bihor, iar aceasta a hotărât să nu se încoloneze în spatele niciunuia din cei doi candidați.

Astfel, membrii celei mai numeroase delegaţii judeţene la Congresul PNL vor vota „cum vor considera de cuviinţă”.

La liber

După o reuniune a Biroului Județean, liberalii bihoreni au decis prin vot să nu-l susțină pe niciunul dintre cei doi pretendenți la șefia partidului la Congresul programat în septembrie, din cauza „programelor” acestora, dar mai ales a modului în care aceștia și-au desfășurat campania internă, cu scandaluri și acuze reciproce.

Ședința Biroului Politic Județean al PNL Bihor a avut loc joi, însă decizia a fost anunțată abia sâmbătă dimineață printr-un comunicat remis presei locale. „Biroul Politic Județean al PNL Bihor, analizând modul în care s-a derulat campania pentru alegerile PNL care vor avea loc în 25 septembrie 2021, precum si candidaturile depuse, a hotărât să nu recomande delegaților PNL Bihor susținerea uneia sau alteia dintre candidaturi, lăsând la latitudinea acestora să voteze cum vor considera de cuviință”, se arată în comunicatul organizației județene.

Citește articolul integral în Bihoreanul

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE