Liberalii le iau fața PSD-iștilor și își anunță primii bilanțul după 6 luni de guvernare

Data:

Premierul Nicolae Ciucă și miniștrii PNL își prezintă joi bilanțul în fața aleșilor locali liberali, într-un eveniment programat la Poiana Brașov, au declarat pentru G4Media surse din partid.

Prezentarea bilanțului va avea loc la ora 17.00, cu o oră înaintea unui eveniment similar anunțat de PSD încă de miercuri.

Este unul dintre rarele momente în care liberalii preiau inițiativa politică în interiorul coaliției, după ce au fost acuzați inclusiv de simpatizanți liberali precum Stelian Tănase că PSD impune ritmul politic, iar PNL riscă să își piardă identitatea.

PSD anunțase miercuri, printr-un comunicat de presă, că joi va prezenta bilanțul primelor 6 luni de guvernare, într-un eveniment la Palatul Parlamentului.

Citește și: Piedone contestă în instanță condamnarea în dosarul Colectiv

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: