sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateLibertatea: Ministrul Inovării și Digitalizării, Florin Roman, și-a plagiat disertația de master

Libertatea: Ministrul Inovării și Digitalizării, Florin Roman, și-a plagiat disertația de master

Ministrul Digitalizării, Florin Roman, şi-ar fi plagiat lucrarea de disertaţie pentru masterat susţinută la Facultatea de Psihologie a Universităţii Titu Maiorescu, în 2012, susţin jurnaliştii de la Libertatea.

Sursa citată afirmă că Florin Roman ar fi trimis redacţiei 10 pagini din lucrarea de masterat, dar care ar fi copiate 100% dintr-un suport de curs din anul universitar 2007-2008 de la Universitatea Politehnică Timişoara, semnat de profesorul Constantin-Dan Dumitrescu.

Masterandul Florin Roman, actual ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, ar fi preluat identic textul, figurile, graficele şi chiar erorile de redactare, cuvintele cu litere lipsă din lucrarea profesorului timişorean.

Contactat de redacţia Libertatea, ministrul Roman a explicat cum se face că cele 10 pagini sunt identice spunând: „În momentul în care faci o lucrare de disertaţie ţi se dă o bibliografie. Dacă ţi se dă bibliografia, ce faci?”.

Citiți articolul integral pe Libertatea.ro

Citiți și

Libertatea: Ministrul Digitalizării, Florin Roman, nu-și găsește cartea de ”Sisteme informaționale” din CV, singura legătură cu domeniul pe care-l conduce. Nici editura nu știe de ea, nici la Biblioteca Națională nu e

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE