Licitația pentru construirea unui nou spital județean în Galați, anulată

Data:

Licitația lansată de Consiliul Județean Galați pentru extinderea, modernizarea și dotarea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” – investiție în valoare de 793.233.547 de lei fără TVA – tocmai a fost anulată.

În fapt, procedura avea ca obiect proiectarea, construcția și dotarea unui nou spital – cea mai mare investiție din istoria sănătății gălățene, după cum anunța președintele Consiliului Județean, Costel Fotea, pe 16 iunie 2022. Conform datelor din portalul achizițiilor publice, numărul foarte mare de solicitări de clarificare din partea celor interesați a făcut imposibilă continuarea procedurii în forma actuală.

„Licitație pentru construirea unui nou spital la Galați. Până pe 19 iulie, așteptăm ofertele din partea constructorilor pentru realizarea celei mai mari investiții din istoria sănătății gălățene – un nou spital. Avem mare nevoie de acest nou spital și voi merge până la capăt ca acest proiect să fie realizat la Galați.

Citește și: Ministerul Justiției se interesează, discret, de situația juridică a fugarului Dragos Săvulescu

Am depus toate documentele și studiile necesare pentru ca Galațiul să obțină fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență”, anunța, pe 16 iunie 2022, printr-o postare pe pagina sa publică de Facebook, președintele Consiliului Județean Galați, Coste Fotea.

În fapt, licitația lansată avea ca obiect proiectarea și execuția lucrărilor de extindere, modernizare și dotare a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei”. Valoarea estimată a contractului era de 793.233.547 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire – „cel mai bun raport calitate – preț”.

Continuarea, în Viața Liberă!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Profesorul Papahagi, despre George Simion și Claudiu Târziu: „Sau se îmbracă excesiv de pompos, ca să arate că ei sunt domni, sau se îmbracă precum țăranii, ca...

Adrian Papahagi, profesor la Facultatea de Litere a Universitățîi „Babeș‑Bolyai” din Cluj și director al Centrului de Istoria Cărții și a Textelor...

Percheziții într-un dosar ce vizează infracțiuni de fals în înscrisuri oficiale și înșelăciune, în Turda

Polițiștii din Turda au efectuat joi 5 percheziție domiciliare,...