marți, 7 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitateLiderul PSD Iași spune că dosarele penale ale liberalului Costel Alexe împiedică...

Liderul PSD Iași spune că dosarele penale ale liberalului Costel Alexe împiedică finanțările la CJ

Potrivit G4Media.ro, președintele PSD Iași, senatorul Maricel Popa, îi acuză pe liberali că întârzie proiectul de infrastructură promis încă de acum doi ani, proiect ce viza construcția unei centuri ocolitoare a orașului Podu Iloaiei.

Popa spune că dosarele penale ale liberalului Costel Alexe împiedică finanțările la CJ

Social-democratul susține că s-a informat și că investiția nu este prevăzută în Master Planul General de Transport al României.

Maricel Popa afirmă că liberalul ieșean Costel Alexe (șeful Consiliului Județean Iași) dispunea de toate pârghiile pentru a grăbi realizarea acestui drum, fără însă să se fi implicat în vreun fel, până în prezent.

Articolul integral, pe G4Media.ro!

Sursa foto: Facebook Maricel Popa

SursăG4 Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE