luni, 6 decembrie 2021
AcasăLa ziLimită de viteză în zona Centrului Vechi al Brașovului: 30 km/h

Limită de viteză în zona Centrului Vechi al Brașovului: 30 km/h

Miercuri, Comisia de Circulație a Consiliului Local al Municipiului Brașov a avizat mai multe propuneri de reglementare a circulației pe domeniul public. Printre ele se numără introducerea unei limite de viteză în zona centrului istoric al Brașovului și în cartierul Șchei: 30 km/h.

„Comisia de circulație a avizat favorabil propunerea primarului Allen Coliban de limitare a vitezei de circulație a autovehiculelor la 30 Km/h, pe străzile din Centrul Vechi şi Șchei, începând de la Rectorat, str. N Bălcescu, str. Castelului.
După avizarea planului privind semnalizarea și marcajele de către Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Brașov și instalarea semnelor de circulație necesare, această limitare va intra în vigoare”, precizează Primăria Brașov.

Centrul vechi din Brașov reprezintă o atracție irezistibilă pentru turiștii care vizitează sau sunt în trecere prin frumosul oraș de sub poalele Tâmpei. Piața Sfatului și clădirile vechi care datează din secolul al XV-lea, Muzeul de Istorie, Granarul Brașovului, Biserica Neagră sunt doar câteva dintre obiectivele zonei (amănunte, pe centruturistic.ro).

Periodic sunt organizate diferite evenimente artistice, culturale și comerciale. Piața Sfatului face legatura între str. Mureșanilor, str. Republicii și str. Hirsher reprezentând cu acestea cea mai importantă atracție socială, turistică și culturală a orașului Brașov.

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE