marți, 30 noiembrie 2021
AcasăLa ziLista oficială a miniștrilor din guvernul Cioloș: Stelian Ion la Justiție, Barna...

Lista oficială a miniștrilor din guvernul Cioloș: Stelian Ion la Justiție, Barna la Externe, Dragoș Pîslaru la Finanței, Moșteanu la Dezvoltare, Drulă la Transporturi, Ghinea la Fonduri

Biroul Național al USR a aprobat duminică lista de miniștri și forma finală a programului de guvernare care vor fi propuse spre validare în Comitetul Politic al partidului, ce are loc duminică seară, de la ora 18:00, potrivit unui comunicat al partidului, citat de G4Media.

Propunerea USR de program de guvernare poate fi consultată aici – https://bit.ly/ProgramdeGuvernareUSR 

Din cabinetul Cioloș fac parte toți foștii miniștri USR din guvernul Cîțu: Dan Barna la Externe, Stelian Ion la Justiție, Cristian Ghinea la Fondurile Europene, Cătălin Drulă la Transporturi, Claudiu Năsui la Economie, Ioana Mihăilă la Sănătate.

Singurul ministru care își pierde postul este Ciprian Teleman, înlocuit de Monica Berescu la Ministerul Cercetării.

Articolul integral, pe G4Media!

SursăG4Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE