luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziLIVE A început votul la congresul PNL, cozi imense / Florin Cîțu:...

LIVE A început votul la congresul PNL, cozi imense / Florin Cîțu: Eu sunt Florin și sper că v-am convins să veniți în echipa mea / Ludovic Orban: Din punct de vedere moral, al opiniei publice, am câștigat această competiție

15.37 Premierul Florin Cîțu și-a exercitat dreptul de a vot. El a fost chestionat dacă nu e deranjat de haosul creat în cadrul Congresului PNL de la Romexpo, de îmbulzeala de la cabinele de vot, în contextul creșterii incidenței cazurilor de covid-19. Cîțu a spus că „totul se desfășoară legal”.

15.33: Scandal creat în rândul delegaților adunați în jurul cabinelor de vot. Cei din echipa lui Orban votează fără să treagă perdelele la cabinele de vot.

15.08: A început oficial votul, se deschid cabinele amplasate în incinta Romexpo, la nivelul al doilea al sălii.

15.03: Au schimbat discursurile lui Florin Cîțu și Ludovic Orban opțiunile vreunui delegat la congres? Un lider județean spune pentru G4Media.ro că în organizația sa nu s-a produs nici o schimbare, altul estimează că cel puțin trei delegați și-au schimbat votul de la Florin Cîțu la Ludovic Orban.

Articolul complet, pe G4 MEDIA

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE