LIVE Deputații europeni, Consiliul și Comisia Europeană dezbat împreună măsurile pentru reducerea facturilor la energie

Data:

În această dimineață, deputații europeni vor dezbate împreună cu Consiliul și Comisia Europeană măsurile luate pentru a reduce facturile la energie și pentru a ajuta cetățenii UE să facă față consecințelor sociale și economice ale războiului din Ucraina.

Citește și: România va ajuta Republica Moldova să-și apere cerul de rachete rusești

Deputații vor discuta, de asemenea, despre cele mai bune modalități de punere în aplicare a ideii de impozitare a profiturilor excepționale care să ajute la contracararea problemei creşterii prețurilor.

Urmăriți LIVE, AICI: http://epfacebook.eu/SesiunePlenara17_20oct

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „50 LIVE Dezbatere în plenul Parlamentului European Europear Introducerea unei taxe pe profiturile excepționale și consecințele creșterii costului vieții Marți, 18 octombrie, 10:00 (ora României)”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

VIDEO Ce a lăsat în urmă avalanșa de la cabana Capra. Mașinile turiștilor au fost luate pe sus. 60 de persoane au rămas izolate

În cursul nopții trecute, pe DN7C, km. 106-107, în zona unei cabane, a avut loc o avalanșă de zăpadă. Aproximativ 60 de persoane au rămas izolate la cabană. Mai multe mașini au fost avariate.

Comisia Europeană: Ucraina poate conta pe contribuția Europei la reconstrucția unei țări mai reziliente

A trecut aproape un an de când Rusia și-a lansat invazia brutală. Un an de luptă pentru libertate, dar și un an al curajului legendar de care a dat dovadă poporul ucrain

Muzeul Național al Țăranului Român împlinește 33 de ani de la re-fondarea sa în 1990

Astăzi, 5 februarie, Muzeul Țăranului împlinește 33 de ani...

VIDEO Noi proteste la Tel Aviv. Mii de oameni au manifestat împotriva lui Netanyahu

Mii de persoane au manifestat, sâmbătă, în centrul oraşului Tel Aviv, pentru a cincea săptămână consecutiv, contra reformelor judiciare controversate pe care le are în vedere guvernul prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu, potrivit AFP.