VIDEO Militarii români, prezenți cu 3 simulatoare de zbor la Bucharest Gaming Week

Data:

Atracția standului militarilor Armatei României la Bucharest Gaming Week o reprezintă trei simulatoare de zbor pe care participanții le pot testa: un simulator pentru zbor de realitate virtuală care replică elicopterul IAR 316 B, un model de antrenament produs de Industria Aeronautică Română.

Simulatorul ELITE PI-135, participanții îl vor putea folosi pentru decolare, proceduri de zbor instrumental cu folosirea mijloacelor de radionavigație și aterizare iar simulatorul DCS (Digital Combat Simulator) pentru zbor pentru avioanele IAK-52 și F-16 va reda cu foarte mare acuratețe atât modelul dinamic de zbor cât și funcționarea sistemelor interne ale aeronavelor. Cei zece militari ai Forțelor Aeriene îi vor ghida pe participanți pe tot parcursul experienței lor cu simulatoarele.

„În cadrul standului, vizitatorii vor găsi mai multe tipuri de armament individual aflate în dotarea militarilor din Forțele Terestre, iar militari din cadrul Batalionului 313 Cercetare în Adâncime „Burebista”al Forțelor Terestre Române vor oferi noțiuni elementare despre supraviețurie cu ajutorul truselor specifice și vor prezenta cel mai nou adăpost intrat în dotarea Armatei României, precum și kit-urile de parașutare aflate în folosință”, explică MApN.

Citește și: Care-i problema cu renegocierea PNRR. Ce-ar avea de spus Victor Negrescu și Dan Nica la Haga sau Viena

Militarii vor oferi și sesiuni de face painting tinerilor care urmează să intre în luptă în turnee de CS:GO sau Call of Duty organizate în cadrul Bucharest Gaming Week.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...