LIVE Ziua Forțelor Terestre. Ceremonie militară cu depuneri de coroane a Monumentul eroilor căzuți în teatrele de operații

Data:

De Ziua Forțelor Terestre, sâmbătă dimineață, în Capitală, la Monumentul eroilor căzuți în teatrele de operații, are loc o ceremonie militară cu depuneri de coroane. Astfel de acțiuni au loc și în alte orașe in țară.

Program pentru sărbătorirea Zilei Forțelor Terestre Române
În parcul Carol I din București au loc expoziții de tehnică, competiții sportive și aplicativ-militare, expoziții de carte, concerte ale muzicilor militare, vizionare de filme documentare, precum și ceremonii militare specifice.
Sâmbătă, 30 aprilie, activitățile se vor desfășura după următorul program:

  • între orele 11.00 și 17.00, expoziție de armament, echipamente militare și tehnică, standuri informative despre cariera militară, exerciții demonstrative, în Parcul Carol I;
  • între orele 17.00 și 19.30, concert de fanfară susținut de Muzica Militară a Brigăzii 1 Mecanizată „Argedava”, în Parcul Carol I;
  • de la ora 20.00, retragere cu torțe pe traseul Parcul Carol I – Palatul Parlamentului – sediul MApN – Șos. Panduri – Palatul Cotroceni – Bd. Vasile Milea – sediul SM.

Ziua Logisticii Militare

30 aprilie este și Ziua Logisticii Militare. „La mulți ani, multă sănătate și cât mai multe împliniri colegilor logisticieni!”, transmite MAPN.

Ziua Infanteriei

Tot astăzi este și Ziua Infanteriei, ,,Regina Armelor”.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...