miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăFără categorieLiviu Voinea, susținut de PSD la Ministerul Finanțelor dacă social-democrații intra la...

Liviu Voinea, susținut de PSD la Ministerul Finanțelor dacă social-democrații intra la guvernare – Surse/G4Media

Potrivit unor surse politice G4Media.ro, PSD l-ar avea în vedere pe Liviu Voinea pentru Ministerul Finanțelor dacă partidul va decide să intre la guvernare alături de PNL.

Liviu Voinea a fost viceguvernator al BNR

Liviu Voinea este reprezentantul României la Fondul Monetar Internațional în funcția de Senior Advisor al Directorului Executiv al FMI.

În perioada 2014 – 2019 a fost viceguvernator al BNR, propus de PSD, după ce în perioada 2013-214 a fost ministru delegat pentru buget în guvernul Ponta. (Sursa: BNR)

Alexandru Rafila a declarat luni seară că intrarea PSD la guvernare ar fi o soluție pentru oprirea pandemiei COVID-19 și a vorbit la Antena 3 despre varianta unui guvern PNL-PSD-UDMR.

Articolul integral, pe G4Media.ro!

SursăG4Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE