Locuinţele pentru tineri ale Primăriei Sectorului 1 de lângă Piaţa Victoriei, cu chirii de 100 de euro pe lună, înţesate de pile

Data:

Primăria Sectorului 1 vrea să schimbe criteriile de alocare a locuinţelor pentru tineri din strada munţii Tatra, lângă Piaţa Victoriei. Acum, printre chiriaşi sunt şi persoane cu legături de partid, precum o consilieră a fostului primar PSD Daniel Tudorache, sau persoane care aveau mai mult de 40 de ani în momentul semnării contractelor de închiriere ori care au venituri şi conturi frumuşele.

Locuinţele pentru tineri ale Primăriei Sectorului 1 sunt situate în două imobile de 4 etaje, în spatele blocurilor mari din Piaţa Victoriei, şi au parcare cu barieră. În curte pot fi zărite autoturisme scumpe precum un Mercedes şi un Range Rover, cu permis de parcare de la Consiliul Local al Sectorului 1.

Citește articolul complet în G4Media

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Explozie la un bloc din Craiova. Un etaj s-a prăbușit. O femeie a murit | VIDEO

Explozie la un bloc din Craiova, în urma căreia...

Gafa uriașă făcută de Ciolacu în Qatar

Gafa uriașă făcută de Ciolacu în Qatar. Greșeala a...

Poliția de Frontieră a primit două drone pentru combaterea traficului de țigări | Ordinea.ro

Poliția de Frontieră a primit două drone pentru combaterea...

Un document secret al rușilor a ajuns pe mâna occidentalilor | Aktual24

Un document secret al rușilor a ajuns pe mâna...