Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, eliberat din funcție de premierul Ciucă

Data:

Premierul Nicolae Ciucă a decis încetarea, la cerere, a calităţii de consilier onorific al prim-ministrului acordată lui Lucian Isar, anunță Agerpres. Decizia a fost publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

Lucian Isar s-a remarcat în mandatul de premier al lui Florin Cîțu drept ”umbra” acestuia, stând în permanență în anticamera premierului.

Întrebat într-un interviu pentru G4Media.ro în luna martie ce rol are la Guvern consilierul onorific Lucian Isar, despre care liberalii spun că este mâna dreaptă a premierului și că are tot mai multă influență asupra premierului, Florin Cîțu a admis că discută ”foarte mult despre strategia pe companii” și că pe teme economice se consultă cu Isar.

Când era ministrul finanțelor, Cîțu l-a numit pe Lucian Isar în poziția de reprezentant al României la Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD). Cei doi se cunosc de peste 15 ani, din mediul bancar, unde au fost șefi de trezorerie la Citybank și Bankpost, respectiv ING.

Personaj controversat după atacurile la adresa guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, Isar este soțul Alinei Gorghiu, fost lider PNL, informează REVISTA 22.

spot_imgspot_img
Revista 22
Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un pictor clujean expune la Bienala de la Veneția | Monitorul de Cluj

Un pictor clujean expune la Bienala de la Veneția....

Universitatea Babeş-Bolyai, parteneriat cu o universitate din Marea Britanie pentru programe de studii comune

În perioada 17-19 aprilie 2024, Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) a...

SUA vrea să trimită mai mulți consilieri militari Ucrainei | Aktual24

SUA vrea să trimită mai mulți consilieri militari Ucrainei,...