Luminați Oradea! Zeci de străzi din toate cartierele au rămas scufundate în beznă după plecarea Luxten

Data:

În pasajul subteran de la magazinul Crişul, pe jumătate din strada Aurel Lazăr sau pe noul drum de Sântandrei se lasă, după apus, un întuneric de nu îţi vezi mâna.

În ultima lună, orădenii au reclamat zilnic bezna din cartiere. „Zilele de când nu mai funcţionează iluminatul public în Piaţa Ion Creangă şi în împrejurimi, pe Menumorut şi Nicolae Jiga, seamănă cu vremurile de tristă amintire din comunism”, spune un bărbat. Iar plângeri similare vin din toate cartierele…

Luxten stinge lumina

După 20 de ani în care iluminatul public în Oradea a fost asigurat de firma Luxten, în luna martie Consiliul Local a hotărât, la propunerea primarului Florin Birta (foto), ca din 12 iulie această activitate să fie preluată de societatea care administrează parcurile industrialele, Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea. „ADLO are experienţa necesară pentru că gestionează deja iluminatul din parcurile industriale”, spunea primarul.

Citește articolul complet în Bihoreanul

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related