joi, 20 ianuarie 2022
AcasăLa ziPoliticăMădălin Voicu, numit secretar de stat la Ministerul Culturii

Mădălin Voicu, numit secretar de stat la Ministerul Culturii

Fostul deputat PSD Mădălin Voicu a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii, printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă. Decizia a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

„În temeiul art. 29 și al art. 31 lit. d) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie.Articol unic. – Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Mădălin-Ștefan Voicu se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii”, se arată în decizia semnată de premierul Nicolae Ciucă și publicată în Monitorul Oficial.

Mădălin Voicu a mai fost numit în această funcție de secretar de stat la Ministerul Culturii și în urmă cu cinci ani, în ianuarie 2017, de premierul de atunci Sorin Grindeanu. A fost revocat din funcție aproape trei mai târziu, în noiembrie 2019, după schimbarea guvernului PSD, de către noul prim-ministru liberal Ludovic Orban.
La momentul numirii sale ca secretar de stat în Ministerul Culturii și Identității Naționale din guvernul PSD, fostul deputat social-democrat era urmărit penal în dosarul „Fraudă la Partida Romilor”, alături de un alt fost deputat, Nicolae Păun, titrează HOTNEWS.RO.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE