Mădălin Voicu, numit secretar de stat la Ministerul Culturii

Data:

Fostul deputat PSD Mădălin Voicu a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii, printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă. Decizia a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

„În temeiul art. 29 și al art. 31 lit. d) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie.Articol unic. – Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Mădălin-Ștefan Voicu se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii”, se arată în decizia semnată de premierul Nicolae Ciucă și publicată în Monitorul Oficial.

Mădălin Voicu a mai fost numit în această funcție de secretar de stat la Ministerul Culturii și în urmă cu cinci ani, în ianuarie 2017, de premierul de atunci Sorin Grindeanu. A fost revocat din funcție aproape trei mai târziu, în noiembrie 2019, după schimbarea guvernului PSD, de către noul prim-ministru liberal Ludovic Orban.
La momentul numirii sale ca secretar de stat în Ministerul Culturii și Identității Naționale din guvernul PSD, fostul deputat social-democrat era urmărit penal în dosarul „Fraudă la Partida Romilor”, alături de un alt fost deputat, Nicolae Păun, titrează HOTNEWS.RO.

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Directoarea Administrației Spitalelor din București anchetată pentru luare de mită. Neagă toate acuzațiile

Directoarea Administrației Spitalelor din București, Oana Sivache, este cercetată...

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“