luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăInvestigațiiMafia cămătarilor: La cine şi de ce au fost făcute cele 51...

Mafia cămătarilor: La cine şi de ce au fost făcute cele 51 de percheziţii din Bihor, în care sunt suspecţi inclusiv un avocat şi doi notari

Zeci de poliţişti şi jandarmi din Bihor, Cluj şi Timişoara au descins joia trecută la 46 de adrese din Salonta, alte 5 percheziţii fiind desfăşurate concomitent în Oradea.

Ancheta vizează înşelăciuni şi şantaje ale unei grupări profilate pe obţinerea ilegală a unor imobile, explica o zi mai târziu un comunicat al Poliţiei Bihor, dar ulterior s-a aflat că era vorba inclusiv de un cunoscut avocat şi de doi notari din Salonta.

Cercetările în acest caz au fost declanşate după o anchetă jurnalistică a BIHOREANULUI din urmă cu trei ani.

La „vânătoare” de victime

Coordonate de un procuror al Parchetului Curţii de Apel Oradea, percheziţiile s-au derulat la mai multe locuinţe, la 3 sedii de firme şi la cabinetele avocatului Sallak Ştefan şi ale notarilor publici Szász Ernő, Ion Giurgincă (Salonta) şi Cornel Gârba (Oradea).

În total, au fost 51 de percheziţii, informa vineri Biroul de Presă al Poliţiei, în ele fiind implicaţi poliţişti ai Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, Cluj şi Timişoara, din mai multe servicii ale Poliţiei Bihor, jandarmi şi specialişti ai Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale a Poliţiei.

Citește articolul integral în Bihoreanul

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE