vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăLa ziMaia Sandu: "Dragă Românie, îți doresc să rămâi puternică și generoasă"

Maia Sandu: „Dragă Românie, îți doresc să rămâi puternică și generoasă”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis, miercuri, de Ziua Națională a României, un mesaj emoționant poporului român și a urat României să fie o voce distinctă în lume și în Europa unită.

„De Ziua Națională a României, mulțumim pentru prietenie și pentru toate lucrurile bune pe care le-am făcut și le vom face împreună! Ne leagă trecutul istoric, ne leagă cultura comună și limba română, iar în față avem un viitor care poate să ne apropie și mai mult. O vom face prin oamenii care și-au găsit rostul pe o parte ori alta a Prutului, prin investiții reciproce, prin drumuri și poduri.

Dragă Românie, de ziua ta, îți doresc să rămâi puternică și generoasă. Să fii o voce distinctă în lume și în Europa unită, și un model de țară pentru care democrația și bunăstarea oamenilor sunt fundamentale. Să mergem spre viitor împreună.

La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!”.

Citește și: VIDEO La mulți ani, România! Paradă Militară Națională de 1 Decembrie!(presshub.ro)

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE