sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitateMaia Sandu, în vizită oficială la București: „Integrarea europeană e un obiectiv...

Maia Sandu, în vizită oficială la București: „Integrarea europeană e un obiectiv major al Republicii Moldova”

Vizita oficială a Maiei Sandu, la invitația președintelui Iohannis, a avut ca scop semnarea unei noi foi de parcurs privind domeniile prioritare de cooperare, dar și a Acordului privind recunoașterea reciprocă a diplomelor, certificatelor și titlurilor științifice.

„Integrarea europeană e un obiectiv major al Republicii Moldova, iar parteneriatul strategic cu România ne va ajuta. Exista premise pentru rezultate istorice”, a spus Maia Sandu după ceremonia de semnare a foii de parcurs.

„Cu un nou Guvern și un nou Parlament la Chișinău, eforturile noastre comune pentru reformă, consolidare democratică și rezultate în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova vor fi într-adevăr de substanță”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Foaia de parcurs semnată marți este o actualizare a documentului convenit din 2019. Potrivit Agerpres, actualizarea a fost necesară deoarece proiectele incluse în documentul inițial, nu avansaseră sau fuseseră blocate.

Citiți articolul integral pe Romania.europalibera.org

Citiți și

Gazprom amenință că taie gazele în Republica Moldova pentru că nu ar fi fost plătită factura / Anunțul rușilor, cu o zi înainte de vizita decisivă a Maiei Sandu la București

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE