vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateMaia Sandu, la Summitul pentru Democraţie: „Îmi asum angajamentul să plasez cetăţenii...

Maia Sandu, la Summitul pentru Democraţie: „Îmi asum angajamentul să plasez cetăţenii Republicii Moldova în centrul agendei noastre”

Preşedintele Maia Sandu a participat în perioada 9-10 decembrie, la Summitul pentru Democraţie, organizat în format virtual la iniţiativa preşedintelui Statelor Unite, Joe Biden.

„Împreună cu alţi şefi de state şi guverne, discutăm despre provocările globale ce stau în faţa noastră a tuturor, indiferent dacă venim dintr-o ţară mare sau mică, bogată sau mai săracă”, scrie şefa statului pe pagina sa de socializare.

În mesajul video adresat participanţilor la Summit, Maia Sandu a vorbit despre fragilitatea democraţiei şi despre soluţiile necesare pentru consolidarea ei: investiţia în oameni, eliminarea corupţiei şi solidaritatea globală, esenţiale pentru apărarea valorilor guvernării pentru cetăţeni şi restabilirea încrederii în stat.

Citiți articolul integral pe Epochtimes-romania.com

Citiți și

Jurnalistul Paul Radu, co-fondator The Organized Crime and Corruption Reporting Project, invitat la Summit for Democracy, un eveniment global organizat sub patronajul Departamentului de Stat al SUA

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE