vineri, 20 mai 2022
AcasăÎn lumeDiasporaMaia Sandu referitor la unirea cu România: Atunci când poporul va spune...

Maia Sandu referitor la unirea cu România: Atunci când poporul va spune că vrea acest lucru, se va întâmpla

Unirea cu România trebuie să o decidă cetățenii, a răspuns președintele Republicii Moldova la întrebarea dacă vrea unirea cu România. Maia Sandu a menționat că dacă poporul va vrea aceast lucru, atunci unirea se va întâmpla.

„Aceasta pe cetățeni trebuie să-i întrebați. Unirea este un lucru pe care îl pot decide cetățenii.  Noi suntem o țară democratică și asemenea decizii le iau doar cetățenii într-un mod democratic.

Acest lucru se poate întâmpla doar cu susținerea poporului, atunci când poporul va spune că vrea acest lucru, acesta se va întâmpla. Atât timp cât poporul sau mai bine spus când în societate nu există o masă critică care să susțină acest deziderat atunci nu prea este posibil”, a menționat președinta Republicii Moldova.

Citește și: Grija pentru românii din Ucraina și Moldova și propaganda putinistă

Despre o posibilă aderare la NATO, Maia Sandu, la fel a spus că trebuie de văzut care este atitudinea cetățenilor în acest sens.

Întrebările au fost adresate în contextul războiului Rusiei împotriva Ucrainei care decurge deja mai mult de două luni, titrează REALITATEA.MD.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE