Mama care și-a dat foc în Poiana Brașov a ieșit în strada, la proteste, de nenumărate ori

Data:

Ileana Negru, femeia care și-a dat foc în Poiana Brașov, în semn de protest fata de modul în care autoritățile statului tergiversează de peste 30 de ani pedepsirea vinovaților de crimele de la Revoluție, a fost prezenta în strada la numeroase proteste de-a lungul anilor. Fiul ei, în vârstă de 12 ani, a fost ucis atunci, în 1989.

În 2018, Ileana Negru a protestat în frig, pe o vreme câinoasă, în fata Parlamentului, unde majoritatea controlată de PSD vota pentru maltratarea legilor justiției.

„Am o rană adâncă în suflet, nu mai trece. Măcar să spună adevărul. (…) I-aș zgăria până le-ar ieși rânduri de carne, ca să vadă cât mă doare pe mine. Trăiesc bine pe sângele copiilor noștri”, spunea atunci femeia într-un interviu acordat lui Malin Bot.

O brașoveancă, al carei copil a fost ucis la Revoluția din 1989, și-a dat foc în Poiana Brașov, de Ziua Eroilor, primele informații privind acest caz fiind comunicate abia vineri de organele de anchetă penală, la solicitarea presei.

La două săptămâni după tragicul eveniment, IPJ Brașov a transmis că o femeie și-a dat foc, pe 25 mai, în Poiana Brașov, ea decedând în ambulanță, înainte de a fi preluată de elicopterul SMURD.

Continuarea în Aktual24


Urmărește PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related