Familia Pascu, adusă la audieri la DIICOT. Care sunt acuzațiile

Data:

Familia Pascu, adusă la audieri la DIICOT. Mama șoferului drogat de 19 ani care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a fost adusă prima, joi, de poliţişti cu mandat la sediul DIICOT din Capitală pentru a fi audiată în dosarul fiului ei, informează Agerpres.

La sediul DIICOT a ajuns apoi și tatăl lui Vlad Pascu. În final, chiar tânărul, aflat în arest preventiv, a fost audiat de procurori.

Vlad Pascu a declarat că regretă tragedia din 2 Mai: „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Nu am cum să dau timpul înapoi”.

Care sunt acuzațiile

Potrivit unor surse judiciare, mama lui Vlad Pascu este suspectată pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, după ce ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei.

Familia Pascu este vizată de percheziţiile efectuate joi dimineaţa de DIICOT cu numele de cod „Operaţiunea Hidra”, au declarat surse judiciare .

Celelalte percheziţii vizează tineri din anturajul lui Vlad Pascu, traficanţi de droguri care se aflau cu acesta pe litoral în perioada producerii accidentului.

Ofiţerii antidrog au efectuat, joi, 11 percheziţii domiciliare în Bucureşti, în două dosare ce privesc furnizorii de droguri la petreceri private la care participau adolescenţi proveniţi din familii cu importante posibilităţi materiale.

Au fost ridicat importante cantități de droguri, potrivit informațiilor preliminare.

Citește și: VIDEO Percheziţii DIICOT la adolescenţi din familii bogate, prieteni ai lui Vlad Pascu, şoferul drogat care a ucis două persoane

„Operaţiunea Hidra”, derulată joi dimineaţă, vizează adolescenţi proveniţi din familii cu importante posibilităţi materiale, care şi-au desfăşurat activitatea în Bucureşti, precum şi în staţiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Potrivit anchetatorilor, cei în cauză ar fi specializaţi în distribuirea de cannabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar şi alte droguri sintetice, în diverse locaţii, restaurante şi cluburi de lux, majoritatea clienţilor drogurilor comercializate de către ei fiind consumatori constanţi, persoane cu un potenţial financiar ridicat.

Persoanele ar fi furnizat diverse droguri de risc şi mare risc la petreceri private desfăşurate în diverse locaţii private din Bucureşti, la care, de asemenea, au participat persoane cu potenţial financiar ridicat.

Aceştia ar fi procurat drogurile în diferite modalităţi, fie prin intermediul unor dealeri, fie prin comenzi online.

Citește și: Austria respinge apelul preşedintei Comisiei Europene privind intrarea României și Bulgariei în Schengen

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a trei comandanți ai pompierilor | Aktual24

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a...

De ce a fost condamnat Cătălin Hideg, patronul Sanimed. Motivarea instanței

De ce a fost condamnat Cătălin Hideg, patronul Sanimed...

Clotilde Armand spune că aleșii locali PSD-PNL au încălcat legea atunci când au votat bugetul Sectorului 1

Prefectul Capitalei, Mugur- Mihai Toader, a constatat că aleșii...