Mamaia revine din hibernare, în mini-vacanța de Rusalii: Stațiunea „luată cu asalt” la televizor face de fapt turism de weekend pentru clubberi și sezon de două luni pentru restul turiștilor

Data:

Revenire din hibernare, aceasta era atmosfera la 31 mai, 1 și 2 iunie, în stațiunea Mamaia, înainte și în primele două zile din mini-vacanța de Rusalii. Stațiunea care este „luată cu asalt de turiști” la televizior, în realitate este încă nepregătită să scape de complexul turismului de weekend pentru clubberi și al sezonului de două luni pentru restul turiștilor.

La 1 și 2 iunie, când reporterii Info Sud-Est s-au întors în teren, stațiunea era puțin mai animată și mai deschisă decât în 31 mai, dar se păstra atmosfera de ”pregătiri pentru sezonul estival”. Dacă vreți, părea că operatorii și comercianții sunt înainte de începutul vacanței de 1 mai, nicidecum la 1 iunie, în mult mediatizata vacanță de Rusalii, în care turiștii urmau să ”ia cu asalt” stațiunea Mamaia.

Citește și: Iași: Bătaie de joc în cel mai poluat oraş din ţară. O singură staţie de măsurare a noxelor a mai rămas în funcţiune

Din punct de vedere al locurilor din țară de unde au venit turiștii în această mini-vacanță, cele mai multe mașini din parcările private și publice din stațiune indicau o majoritate a turiștilor din sudul țării și regiunea sudică a Moldovei: Dâmbovița, Dolj, Vrancea, Buzău, Ialomița, Argeș, Brăila și Galați, erau majoritare, urmate de Prahova, Vaslui, Gorj sau Mehedinți.

Continuare în Info Sud-Est!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: info-sud-est.ro)

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related