Managerii 15692 şi 15967. Concurs de manager cu obloanele trase la Spitalul de copii

Data:

Lipsă completă de transparenţă la organizarea concursului de manager al celui mai mare spital de copii din regiunea Moldovei, unde numele candidaţilor nu au fost făcute publice nici până în momentul de faţă.

Astfel, cu câteva zile înainte de susţinerea proiectului de management, ieşenii nu ştiu cine s-a înscris în cursa pentru ocuparea postului de conducere al spitalului unde sunt trataţi mii de copii. Postul de manager al Spitalului de Copii „Sf. Maria” a fost scos la concurs la finalul lunii aprilie, iar proiectul de management urmează să fie susţinut pe 14 iunie. Numele candidaţilor au fost ţinute însă în mare secret, unitatea medicală prevalându-se de regulamentul GDPR, pentru protejarea datelor personale.

Astfel de speţe, însă, după cum a mai scris publicaţia noastră şi în trecut cu privire la practici ale Primăriei Iaşi, sunt informaţii de interes public şi nu ar trebui să fie invocat GDPR în prezentarea lor publicului. A fost nevoie să apelăm la surse din interiorul unităţii medicale pentru a afla că în cursă sunt două persoane, actualul manager interimar, bioinginerul Alina Belu, şi medicul Smaranda Diaconescu, şefa Secţiei de Gastroenterologie.

Citește articolul complet în Ziarul de Iași

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Orașul în care facturile de încălzire pe luna februarie sunt cu 25% mai mari

Orașul în care facturile de încălzire pe luna februarie...