Managerul Spitalului Victor Babeș: „Sunt unii care o iau de la capăt cu aberațiile antivaccinale”

Data:

Pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 a postat miercuri seara mesajul conf. univ. dr. Simin Aysel Florescu, medic primar Boli Infecțioase – Epidemiologie, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Victor Babeș” din București, care atrage atenția asupra impactului grav al „aberațiilor antivaccinale”.

“Spitalul se umple, deja e un număr dublu față de acum câteva zile.
Pandemia își ia avânt în România, iar cei neimunizați sunt în pericol.
Spitalul se umple, deja e un număr dublu față de acum câteva zile. Când va da iama și în cei nevaccinați sau vaccinați incomplet (e chestie de zile…), mai ales vârstnici și cu risc, începe lupta la baionetă… Iar….
Și în acest context, ca în filmul acela cu amnezicul care își pierde memoria zilnic, sunt unii care o iau de la capăt cu aberațiile antivaccinale și melițează întruna despre conspirații.
Cum se cheamă cei care nu pot învăța dintr-o experiență gravă?…
Nu, nu jignim pe nimeni.
Se cheamă neinformați…”, spune renumitul medic, care are o experiență de peste 20 ani în tratarea bolilor infecțioase și epidemiologice.

Citește și: Peste 500 dintre cele 8.600 de noi cazuri COVID-19 sunt ale unor pacienți reinfectați (presshub.ro)

Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: