sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateMasca de protecţie devine obligatorie în toate spaţiile publice deschise din Municipiul...

Masca de protecţie devine obligatorie în toate spaţiile publice deschise din Municipiul Brașov

La nivelul municipiului Brașov incidența cumulată înregistrată joi este de 6,01 cazuri la mia de locuitori. Din aceeași zi (7 octombrie), se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice deschise. Vineri va fi convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Sunt exceptate de la obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile publice deschise persoanele care desfăşoară activităţi, inclusiv sportive, în mod individual sau împreună cu persoanele cu care locuiesc.

„Această măsură se aplică în conformitate cu prevederile Ordinului comun nr.2024/147/05.10.2021, al ministrului Sănătăţii, interimar, şi al ministrului Afacerilor Interne pentru completarea Ordinului ministrului Sănătăţii şi al ministrului Afacerilor Interne nr. 874/81/2020, privind instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie, a triajului epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul Sars-Cov-2 pe durata stării de alertă”, precizează Primăria Brașov.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență va fi convocat vineri, 8 octombrie, pentru a dispune celelalte măsuri care se aplică în cazul în care incidența cumulată depășește 6 cazuri/1.000 de locuitori.

Foto: Facebook Primăria Brașov

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE