Măsurile dispuse de IȘJ Dolj după scandalul legat de Olimpiada Națională de Franceză au revoltat dascălii. Ce i-au scris ministrului Educației

Data:

Profesorii de franceză din județul Dolj îi cer ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, într-o scrisoare deschisă, să revină asupra situației legate de organizarea Olimpiadei Naționale de Franceză la Craiova, când mai mulți elevi s-au plâns de spațiul în care au fost cazați, și mai ales să dispună o reanaliză a deciziei șefului învățământului doljean în privința demiterii inspectoarei de limbi romanice, potrivit reporter24.

„Noi, profesorii de limba franceză din județul Dolj, dorim să ne exprimăm dezamăgirea profundă provocată de caracterul unidirecționat al imaginii finale a Olimpiadei Naționale de Limba Franceză, precum și susținerea noastră pentru inspectorul școlar de limbi romanice care și-a îndeplinit atribuțiile în mod plenar și eficient, conform Metodologiei-cadru de organizare și desfășurare a competițiilor școlare”, au scris profesorii.

Continuare, în reporter24!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Inspector șef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată pentru luare de mită | Crișana

Inspector șef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată...

Flagelul care afectează milioane de vieți | The Epoch Times-Romania

Flagelul care afectează milioane de vieți a fost discutat...

Expoziția-muzeu Triaj: educație prin cultură | Puterea a cincea

Expoziția-muzeu Triaj: educație prin cultură, reprezintă o versiune reinterpretată a...

Un primar fără casă locuiește în vila soacrei sale bogate | Gazeta de Dimineață

Un primar fără casă locuiește în vila soacrei sale...