Matrapazlâcurile comise de funcționarii de la urbanism din Bistrița, sub nasul politiștilor și procurorilor, în beneficiul unor investitori imobiliari

Data:

Informații de actualitate obținute în cadrul unei investigații de presă relevă că, în timp ce politiștii percheziționau birourile Primăriei Municipiului Bistrița și casele funcționarilor de la serviciul urbanism, architect șef și secretar general, în căutarea dovezilor privind posibile infracțiuni, unii funcționari nu s-au sfiit și au comis încă una, un matrapazlâc de 11 etaje: eliberarea unei autorizații de construire fără aviz de mediu pentru un bloc construit oricum până la etajul 6 fără acte de autorizare, potrivit Săptămâna Online.

Mai grav este că eliberarea unei astfel de autorizații s-a făcut cu semnăturile cuiva din Primăria Bistrița și aici intră în joc cel puțin un funcționar de la urbanism, șeful lui direct, un secretar general, viceprimar/primar.

Chiar sub ancheta politiștilor și procurorilor interesați de documente din trecut, nu din prezent, funcționarii (rămâne să ne spună Primaria care din ei) au eliberat autorizația de construire nr. 414/24.06.2021 pentru “construire bloc de locuinte D+P+10E+Er”, pe str. Valeria Peter Predescu, nr. 22, CF nr. 87123, beneficiar Runcan Construct SRL, FARA A DETINE AVIZ DE MEDIU.

Continuarea, în Săptămâna Online!

Ion Lucian Petras
Ion Lucian Petras
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: