marți, 7 decembrie 2021
AcasăÎn lumeMedici din Germania, amenințați de negaționiști COVID și antivacciniști

Medici din Germania, amenințați de negaționiști COVID și antivacciniști

Medicii germani relatează despre tot mai multe cazuri de abuzuri și amenințări pe care le primesc în spitale de la antivacciniști. Mai multe organizații medicale pe care Deutsche Welle le-a contactat săptămâna trecută au relatat despre atmosferă agresivă și situații tensionate în numeroase clinici din Republica Federală. Totul, pe fondul unor creșteri fără precedent ale numărului de noi infectări cu coronavirus.

Ulrike Schramm-Häder, purtătoarea de cuvânt a Asociației Medicilor din Turingia, a precizat că 25 de doctori ar fi primit scrisori de amenințare. „Scrisorile susțin că vaccinurile sunt periculoase și acuză că medicii ar face astfel experimente pe oameni”, a declarat ea pentru DW.  

Asociația Medicilor din Turingia a organizat o conferință în septembrie la care mai mulți medici au relatat despre cazuri de pacienți supărați în spitalele lor. 

Articolul integral, în Deutsche Welle!

Citește și, VIDEO Gheorghiță, despre vaccinarea „la chiuvetă”: Absolut ruşinos pentru corpul medical care participă la astfel de acţiuni frauduloase (presshub.ro)

Sursădew
Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD.Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012.Momentan, există un site în limba română.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE