joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăRecomandateMergi mai departe! Doi tineri născuţi ori rămaşi de mici fără câte...

Mergi mai departe! Doi tineri născuţi ori rămaşi de mici fără câte un picior, gata să ajute alţi copii suferinzi

Andreea a rămas fără un picior în urma unui accident rutier. Darius s-a născut fără un picior şi mânuţe. S-au confruntat de mici cu suferinţa, cu operaţii repetate pentru a scurta oase care creşteau în carne vie şi cu vacanţe de vară petrecute la recuperare în spital. Viaţa i-a forţat să înţeleagă că mai important decât provocările este, însă, modul în care te raportezi la ele.

„Privind înapoi, n-aş schimba nimic. Chiar dacă uneori mi-a fost foarte greu, am înţeles că tot ce mi s-a întâmplat, bun sau rău, m-a ajutat să fiu omul care sunt”, spune Andreea, cu zâmbetul pe buze. 

”Mai bine muream!” 

Poae fi loteria geneticii, o eroare medicală, un accident. Pierderea unui picior sau a unei mâini este sfâşietoare. „E ca atunci când pierzi pe cineva iubit. Întâi apare negarea faptului că s-a întâmplat, apoi furia, pe urmă depresia şi abia în al cincilea pas acceptarea, după care poţi începe să te dezvolţi”, spune preşedintele centrului de protezare Theranova din Oradea, Jaco du Plessis.

Citește articolul integral în Bihoreanul

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE