sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăFără categorieMesaje care sfidează susținerile științifice, transmise de români Parlamentului cu privire la...

Mesaje care sfidează susținerile științifice, transmise de români Parlamentului cu privire la certificatul verde

Aproape 500 de români au trimis puncte de vedere la Parlament despre inițiativa legislativă privind certificatul verde. Europa Liberă le-a citit pe toate.

Printre opiniile atașate proiectului de lege se numără și unele care sfidează susținerile științifice ale unor instituțiilor medicale internaționale („vaccinul este experimental”). Alți opinenți sunt și mai tranșanți („vaccinul ucide”), în timp ce alții nu fac referire la partea partea medicală a certificatului verde, ci la cea constituțională („sunt încălcate drepturile cetățenilor”).

Unul dintre mesajele trimise Senatului, date ca exemplu de Europa Liberă, este cel al Ioanei Clapa. Femeia se plânge că românii au primit în toată perioada pandemiei „numai amenințări, reproșuri, numere de cazuri pozitive și de decese” și că nu s-a evidențiat și numărul celor vindecați, „nu s-au oferit încurajări”. În acest context, femeia le scrie parlamentarilor că nu este de acord cu certificatul verde.

Articolul integral, în Europa Liberă România!

Citește și: Specialist DNA, reținut pentru luare de mită. Despa Nicolae Răzvan ar fi pretins 15.000 euro de la un martor într-un dosar – PressHub

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE