Milionara sexy din Iași care s-a angajat la Guvern. Oficial, nimeni din PNL Iași nu și-o asumă

Data:

De la organizarea de baluri și banchete direct în Guvernul României. În toamna anului trecut, ieșeanca Andra Cărare (35 de ani) a ajuns șef Serviciu la Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM). Instituția activează în cadrul Secretariatului General al Guvernului, scrie Reporter de Iași.

Anul acesta, Cărare a bifat și un minister. A fost detașată la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului. Departamentul în care a fost angajată este condus de un liberal, ieșean la origini. Și ministerul la care este acum aparține tot de PNL, fiind condus de un ministru școlit la Iași.

La modul oficial, nimeni din PNL Iași nu și-o asumă. „Nu știu cine e, n-am auzit de numele acesta”, a spus Alexandru Muraru, șeful PNL Iași. Sora Andrei Cărare este Mălina, fost membru al filialei locale a liberalilor, afiliată unei mici grupări a lui Sorin Afloarei, vicepreședintele Consiliului Județean.

Pe 29 octombrie 2021, Andra Cărare a completat prima declarație de avere în calitate de salariată a Guvernului. Anul acesta în iunie, a doua. Luând în calcul cele două documente ar reieși că Andra Cărare a fost angajată la Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, în calitatea de șef serviciu, la sfârșitul lunii septembrie – începutul lunii octombrie a anului trecut.

Citește articolul integral pe Reporteris.ro

Citește și: Zeci de producţii cinematografice la Zilele Filmului Maghiar, în 19 localităţi din Transilvania

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: reporteris.ro)

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...