Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a cheltuit 230.000 de lei pentru dotarea cu frigidere și măsuțe de cafea

Data:

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a achiziționat, în perioada februarie-mai 2022, prin intermediul portalului de achiziții publice, mai multe produse și servicii în vederea utilării birourilor din instituție.

Inclusiv cabinetul ministrului și-a schimbat aspectul. Până în prezent, suma totală cheltuită este de circa 230.000 de lei. Într-un răspuns pentru G4Media.ro, Biroul de Presă al Ministerului a explicat că achizițiile au fost justificate de creșterea numărului de angajați, precum și de dorința de a eficientiza activitatea demnitarilor.

Pe lista contractelor se află achiziția mai multor tipuri de scaune, inclusiv directoriale, birouri, mese de ședință, canapele, fotolii, mochete, aparate de aer condiționat, televizoare, frigidere, măsuțe de cafea, uși, cuiere și seifuri.

Printre societățile furnizoare se află Ikea Romania, Mobexpert Băneasa și Orient Xianzhi Economic, ultima fiind o societate din Voluntari în care asociați sunt cinci cetățeni chinezi.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Citește și: Ucraina vrea să-şi consolideze poziţia militară înainte de reluarea negocierilor cu Rusia

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Anonimă din Iași prinsă de ANAF cu 5,8 milioane de lei nejustificați pe „marile averi”. Niciun politician corupt nu e anchetat

Fiscul din Iași a descoperit că o femeie de afaceri a cheltuit în trei ani 5,8 milioane de lei pe care nu-i poate justifica. Ofensivă împotriva „banilor la negru”.

La cea mai bogată universitate din Iași, studenții de la Medicină Dentară sunt puși să dea mii de lei pe consumabile

Un grup de studenţi din anul al VI-lea de la Facultatea de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi (UMF) a trimis o plângere pe adresa redacţiei „Ziarului de Iaşi” în legătură cu faptul că trebuie să achiziţioneze din buzunarul propriu, an de an, materiale pentru procesul didactic în valoare de sute de lei. 

Sebastian Burduja, interimar la Educație (surse). Cine ar putea prelua portofoliul

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja (PNL), ar...

Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia din funcția de ministru al Educației

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat joi seara că...