joi, 2 decembrie 2021
AcasăLa ziPoliticăMiniștrii Guvernului PNL-PSD-UDMR au depus jurământul la Cotroceni. Iohannis: Era nevoie de...

Miniștrii Guvernului PNL-PSD-UDMR au depus jurământul la Cotroceni. Iohannis: Era nevoie de un guvern cu largă majoritate în Parlament

Miniștrii cabinetului PSD-PNL-UDMR au depus joi jurământul la Cotroceni. Este al cincilea guvern într-un an de criză sanitară.

După depunerea jurământului, Klaus Iohannis a marcat momentul printr-un discurs în care a atras atenția noului cabinet că „criza politică s-a terminat, dar celelalte crize, nu și nici problemele nu au dispărut”.

Șeful statului susține că România are, în sfârșit, un guvern „solid” cu o „majoritate consistentă” în Parlament, ceea ce-i va îngădui să realizeze multe referme deși guvernul PNL-USR-UDMR avea și el majoritate în Parlament.

„Pandemia nu s-a terminat, criza energetică nu s-a terminat, capătă doar noi forme. Bugetul pe acest an va trebui rectificat, cel pe anul viitor va trebui plătit și votat. Oamenii așteaptă plata salariilor și pensiilor la timp și multe alte lucruri se cer rezolvate urgent. Pentru toate acestea este nevoie de un guvern solid, cu o majoritatea consistentă în parlament iar acum există acest guvern”, a spus Klaus Iohannis.

Citiți articolul integral pe Romania.europalibera.org

Citiți și

Guvernul PNL-PSD-UDMR a fost învestit în Parlament

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE