Ministrul de Interne, Lucian Bode, după accidentele grave din week-end: Grăbiți-vă încet! Despre accidentul de la Bacău soldat cu șapte morți: Nu au fost identificate urme de frânare

Data:

Ministrul de interne, Lucian Bode, a declarat, luni, despre accidentele rutiere grave din week-end că ele au fost provocate de neatenția șoferilor și a făcut un apel către participanții la trafic ”să se grăbească încet”. Bode a mai spus că, în cazul accidentului de la Bacău, soldat cu șapte morți și cinci răniți, că nu au fost identificate urme de fârnare.

”La Bacău, segmentul de drum în care s-a produs accidentul este în aliniament, vizibilitate foarte bună, fără restricții. N-au fost identificate urme de frânare. Conduita conducătorilor auto este foarte importantă în această perioadă. Aș vrea să fac un apel către toți participanții la trafic să circule cu prudență. Este o vorbă românească, grăbiți-vă încet”, a declarlat Bode.

El a mai spus că numărul accidentelor grave a scăzut în primele șase luni față de anii trecuți. Bode susține că au fost identificate cinci cauze principale ale accidentelor rutiere. ”Pe primul loc se află indisciplina pietonilor, viteza, indisciplina biciclistilor, neacordarea priorității de trecere.

Citește articolul integral în G4Media

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Raport al serviciilor secrete americane: care sunt provocările de securitate pentru SUA și Europa

Raport al serviciilor secrete americane despre principalele provocări de...

28 de inculpați, achitați într-un dosar de contrabandă cu țigări după 7 ani de proces

28 de inculpați, achitați. Într-un singur dosar de contrabandă...